2011. július 26., kedd

Móra Ferenc: Mondák és mesék - Jelenlegi ára: 1 530 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Mondák és mesékA könyv listaára: 1800 Ft. Leírás:
Móra Ferenc történelmi tárgyú, az ifjúságnak szóló írásai a magyar história egy-egy dicső korszakát, neves történelmi személyiségek alakját idézik föl. Elrendezésük egyben végigvezet a magyar nép múltjának eseményein a hunoktól egészen az 1848-49-es szabadságharcig. Az eredetmondák Hunor és Magyar, Attila és Árpád fejedelem életét és a honfoglalás eseményeit idézik. Egész meseciklus regél az igazságos király, Mátyás és apja, a törökverő Hunyadi János alakjáról. A rövid elbeszélések a nagy király, s a szegény nép találkozásáról, az igazság győzedelmeskedéséről szólnak. Egy mesecsokor a török hódítók ellen védekező, furfangos népi hősök alakját idézi megmosolyogtató, de tanulságos esetekkel. Thököly Imre, Rákóczi, Bercsényi Miklós alakját kelti életre, a bátor kuruc katonákról mesél A kis kuruc című rész. A kötetet záró összeállításban az 1848-49-es szabadságharc dicső napjai elevenednek meg. A Reich Károly fekete-fehér rajzaival illusztrált 60 monda és mese élvezetes és tanulságos olvasmány, maradandó élmény a kilenc éven felüli gyermekolvasók számára, rövid, csattanós írásai pedig a történelem iránti érdeklődés felkeltése mellett alkalmasak az olvasás megszerettetésére is. ISBN: 978-963-539-510-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 530 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 22:55
. Móra Ferenc: Mondák és mesék - Jelenlegi ára: 1 530 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése