2011. július 25., hétfő

Carters mosómedvés pizsi 18 hó új - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

Személyes átvételre Pécsett van lehetőség, de muszáj kikötnöm, hogy az általam megjelölt időben, helyen vehetőek át a ruhák, mivel elég elfoglalt vagyok, egyik helyről szaladok a másikra, így csak az „ útvonalamon” tudok átadni.
Kérem,   ha nyertél tőlem egy terméket, akkor mielőbb jelentkezz e-mailben, mert nem kapom meg automatikusan a címeket, így meggyorsítja a dolgokat, ha tudom, hogy csomagoljak vagy személyes átvétel lesz.
Nagyon igyekszem a lehető leggyorsabban válaszolni, postázni, ez általában sikerül is, de  ha mégsem, türelmeteket kérem, mert egész pici babám van.
Van rá lehetőség, hogy fizetéskor, családi pótlékkor stb. rendezd a tartozásod, viszont kérek mielőbb egy pontos dátumot, hogy meddig várjak és nagyon kérlek, ne élj vissza a bizalmammal (ahogy azt sajnos néhányan megteszik).
Simán kizárólag a vásárló felelősségére postázok, én nem tudom garantálni  ezen a módon, hogy odaér a termék.
Amerikai új, vagy első tulajdonostól származó ruhákat fogok ide folyamatosan tölteni.
Hibákat jelzem, lehetőség szerint fotózom.
3 vagy több termékem fix áron történő vásárlása esetén 10% kedvezményt tudok adni, azonban ennél nagyobb kedvezményt ne akarjatok kérni, mert nekem akkor már nem éri meg, hiszen nehézkes, drága az amerikai ruhák beszerzése, viszont nagyon különlegesek,  jó és tartós anyagúak, valamit biztosan nem jönnek szembe.: )
A postai árak tájékoztató jellegűek, csomagolás után tudok pontos árat írni mindenkinek.
Jó licitálást!
Új Carters mosómedvés pizsi 18 hósra.
Két részes, de összekapcsolható, hogy ne lógjon ki a kisgyerek dereka, két hosszra állítható így. Nadrágja talpas, csúszásgátlós. Az Amerikában közkedvelt "flame resistant", tűznek ellenálló anyagból készült. Nagyon praktikus, és szép darab.
felső: h: 34 cm, sz: 30, 5 cm uv: 28 cm
naci: d: 22-30 cm th: 42, 5 cm bh: 23, 5 cm



Jelenlegi ára: 2 100 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 14:26
. Carters mosómedvés pizsi 18 hó új - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése