2011. július 29., péntek

Louf, André: Uram, taníts meg minket imádkozni - Jelenlegi ára: 2 110 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Uram, taníts meg minket imádkozniA könyv listaára: 2570 Ft. Leírás:
A javított formában immár harmadik alkalommal megjelenő kiadványban a nyugati monasztikus lelkiség egyik leghitelesebb képviselőjétől, a Dél-Franciaországban élő André Louf atyától olvashatunk arról a belső misztériumról, amit imádságnak nevezünk. A szerző tanúságtételnek nevezi művét, mivel szerinte a ma emberének rendkívül nehéz elmondani mit is jelent az imádság, miért és hogyan imádkozhatunk, milyen folyamatok zajlanak, azaz mi történik, mit érezhetünk az imádság ideje alatt. Napjainkban hanyatlóban van a szóbeli imádság, s az egykoron harmonikus egységbe olvadó imamódszer, a belső ima és a szóbeli imádság mára már külön vált. A befelé forduló emberek között is sokan vannak, akik csak a módszerekre kíváncsiak, a szemlélődés különféle típusaira, s majdhogynem imatechnikákat keresőkké válnak. André Louf atya könyvében a szerzetesi élet tapasztalatainak közvetítésével, de elsősorban bibliai idézetek magyarázatával mutatja be az imádság keresztény gyakorlatát, elemzi az ima Jézus életében betöltött szerepét, kitér a zsoltárok eredetének és a zsoltárimádság tanulmányozására, megvizsgálja a böjt és az imádság, a magány és az imádság összefügéseit, megismertetve az olvasókkal az imádság kegyelmi állapotát. ISBN: 978-963-9226-75-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 110 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 23:15
. Louf, André: Uram, taníts meg minket imádkozni - Jelenlegi ára: 2 110 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése